Hürriyet İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğine inansın. Hem öğrenenler hem de öğretenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olsun. Okulumuzda çalışanlar kendinden emin olsun. Doğruları yaparken alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Çağın gereksinimi olan; “Her bireyin eğitimden yararlanma” ilkesini amaç edinmiş, Kendine güvenen,Eleştirel düşünceyle rasyonel bilgiyi üreten ve doğru kullanan,Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bireyleri yetiştirmek,İnsan merkezli ve katılımcı yönetim anlayışı ile Gerekli alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturacak, Bilimsel gelişmelere açık, Etkili iletişim anlayışına sahip kadroların oluşturduğu Sürekli iyileştirme anlayışı ile kurumumuzu ve organlarını; Eğitim, bilim ve kültür merkezi haline getirmektir.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(436)7112131

WEB - https://vartohurriyetio.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi Kültür Sitesi Yanı VARTO/MUŞ

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - HÜRRİYET MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ KÜLTÜR MERKEZİ YANI

Adres - Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi Kültür Sitesi Yanı VARTO/MUŞ

Ulaşım DEVLET KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE 56 KM UZAKLIKTADIR.